Muziekles vanaf de basisschool

Met muziek kun je niet jong genoeg beginnen. Toch komt er genoeg bij kijken dat de minimale leeftijd voor daadwerkelijk muziekmaken in opleiding vanaf 8 jaar te doen is. Vanuit muziekvereniging Ons Genoegen werken we samen met basisschool De Pôlle, waaraan de muzieklessen in groep 5 worden gegeven in een reeks van 10 lessen met een afsluitende presentatie. Hoe gaaf is dat? Zo ervaren alle basisschool leerlingen het samen muziek maken! Zit jij net in groep 6, of ben je misschien al ietsje ouder en wil je graag verder in de muziek? Neem dan contact met ons op!

Muziekles voor iedereen

Muziekles is voor iedereen, zowel jong als oud! Voor de muzieklessen werken wij samen met Bart van der Ploeg. Bart werd in 1992 geboren in Marsum en is sinds zijn negende al actief in de fanfare wereld. Van de bugel maakte hij de overstap naar euphonium en daarop is hij ook afgestudeerd op het conservatorium ARTez te Zwolle. De lessen worden middels Seewyn aangeboden.

Word lid!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, dus twijfel niet en neem contact op, of kom vrijblijvend een keertje kijken op maandagavond! Bij Ons Genoegen Marsum staan we altijd open voor nieuwe muzikanten. Hoe meer muzikanten, hoe meer vreugd!